Boozt rabattkod – 10% rabatt + Fri frakt

Boozt rabattkod 10%

Boozt är en av flertalet populära onlinebutiker som riktar in sig på kläder och mode. Det som gör att Boozt skiljer sig från andra onlinebutiker är att den främst siktar in sig på skandinaviska märken. Men bland de över 300 varumärken som sidan nu erbjuder sina kunder finns även ett urplock av de allra bästa internationella märkena som Ralph Lauren, Lacoste och Desigual. Hos Boozt finns det kläder för både män och kvinnor som håller mode högt, men som fortfarande är ute efter en ganska avslappnad och tidlös stil. På Konsumenttester.se listar vi aktuell Boozt rabattkod. Rabattkoden anger du i kassan på Boozt.com.

Kampanjer och rabattkoder

Just nu finns det inga kampanjer

Leveranser

Tack vare att Boozt är ett företag som är etablerat i Europa, skickar de ut sina varor till en hel del Europeiska länder. De flesta länder och städer är täckta, med undantag från öar och ögrupper som Åland, Korsika, Kanarieöarna och Mallorca. Trots denna bredd har företaget en policy om att beställningarna ska komma fram så fort som möjligt. Självklart blir detta något enklare att hålla för svenska kunder, då Boozt är ett svenskt företag i grunden. För 95% av de svenska kunderna kommer beställningen fram redan två dagar efter fullföljt köp. Dock gäller inte detta om beställningen läggs på fredagar efter klockan 11.00.

Beroende på vilken leveransmetod du väljer när du fullföljer ditt köp kan det vara så att du behöver betala lite extra. Du kan välja mellan att använda Schenker, Ups eller Posten. Dessa företag har olika regler när det kommer till leveranstid och leveranskostnad, så det är bara att välja det som passar dig bäst. Gör du dock en beställning som går på över 499SEK ingår frakten.

Enkla returer

Något annat som Boozt kan stoltsera med är sina enkla returer. Om din beställning inte skulle falla dig i smaken är det bara att lämna in paketet hos antingen ett Postombud, ett Schenkerombud eller så kan du ringa UPS för upphämtning. Direkt när paketet kommit tillbaka till Boozt skickas din återbetalning iväg. En återbetalning som är på hela summan du betalade från början. Du bör veta att det kan ta hela 10 dagar från det att du skickar iväg paketet tills att det kommer fram till Boozt.

Boozt är ett svenskt företag som sedan start etablerat sig i nio andra europeiska länder. Sidan fortsätter hela tiden att växa, då företaget med jämna mellanrum expanderar genom att köpa in fler och fler större märken som samarbetspartners.

Säkra betalningssätt

När det kommer tillbetalningen använder sig Boozt av  Secure Sockets Layer (SSL) för att göra transaktionen så säker som möjlig för sina kunder. SSL innebär att känslig information som namn, adress och andra kreditkortsuppgifter krypteras och inte kan läsas av personer som är obehöriga. För att göra betalningen ännu lite säkrare sparar Boozt ingen betalningsinformation i sin databas. Du som kund kan med andra ord känna dig säker när du betalar i kassan på Boozt.

Kreditkort och betalkort

Kreditkort eller annat betalkort är något av de vanligaste betalningsformerna när det kommer till onlineköp. Dessa går självklart också att använda på Boozt. Beloppet dras från ditt kort när varorna lämnar Boozt-lagret och kortinnehavaren måste godkännas av både Boozt och av kortutgivaren som ännu en del av säkerhetspolicyn. Detta hjälper även till att förhindra kreditkortsbrott. Inga extra kostnader tillkommer när du betalar på detta sätt.

Boozt hemsida nätbutik

Fakturabetalning

Du kan även betala med faktura, och då betalar du först när du fått hem dina varor. Det tillkommer dock en fakturaavgift på 29 kronor, vilket kan vara bra att veta om. Att betala med faktura kan även innebära en del andra saker som är bra att veta om. Exempelvis måste du komma ihåg att betala fakturan som förfaller efter 14 dagar. Skulle du missa betalningen får du en förseningsavgift och extra dröjsmålsränta. Går det för långd med utebliven betalning kan fakturan hamna hos kronofogden.

Direktbetalning

Direktbetalning är en annan betalningsform som Boozt stödjer. Det innebär att du gör en direktöverföring från ditt bankkonto till Boozt efter att du godkänt betalningen i slutet av din beställning. Detta fungerar dock endast om du har Internetbanken Privat på några utvalda svenska storbanker.

Övriga betalningssätt

Paypal och Sas Eurobonus går även dessa att använda som betalningsmetoder. Paylan håller alla dina uppgifter privata och du får även en bekräftelse till din e-post efter varje transaktion för att kunna hålla ordentlig koll på dina betalningar. Gällande Sas Eurobonus är det bara att fylla i den rutan när betalningen ska genomföras. Om dina poäng inte kan täcka hela köpet är det bara att du betalar resterande med kreditkort utan extra kostnad. Trots att du kan betala med Sas Eurobonuspoäng så kan du inte samla nya poäng genom att handla på Boozt.

Användning av rabatter

Boozt är väldigt måna om sina kunder och skämmer bort dem med snabb leverans och noggrant utvalda klädmärken. Men detta räcker inte för företaget. Många gånger finns det även specialrabatter att hämta ut på sidan. Eftersom Boozt är en onlinebutik löses dessa rabatter in genom att du knappar in en Boozt rabattkod som oftast kommer i samband med en pågående kampanj.

Rabatten dras inte av förrän du tryck på knappen ”Använd” i kassan, vilket kan vara förvirrande. Skulle du dessutom glömma att klicka på knappen, eller glömma bort att slå in koden från första början innan du fullföljer betalningen är den förlorad. Boozt kan inte gå in i betalda beställningar och dra av en rabatt. Använder du en Boozt rabattkod men tvingas skicka tillbaka paketet kommer du inte heller få tillbaka rabatten för att använda den på något annat i butiken.

Att Boozt värderar säkerhet är svårt att undgå när det kommer till betalningar och återbetalningar. Från betalning till leverans får du ständigt bekräftelser från sidan om att allt står rätt till och om var någonstans ditt paket befinner sig. Det gör att du som kund kan ha koll på alla detaljer och samtidigt känna dig säker på att inget gått fel.