Brandos rabattkod 10%

Brandos rabattkod 10%På Brandos handlar du skor – billigt – snabbt och säkert. Brandos är en skoaffär som endast finns på nätet. Genom att inte ha dyra butikslokaler kan priset hållas nere och utbudet av skor hållas uppe. När du handlar på Brandos kan du välja bland fler än 20.000 olika skor! Du får hem din beställning snabbt och säkert och har dessutom fri frakt och fri retur om du inte skulle vara helt nöjd med ditt köp. Nedan listar vi aktuell Brandos rabattkod.

Kampanjer och rabattkoder

Just nu finns det inga kampanjer

Utbud och sortiment

Butiken har funnits sedan 2006 och ingår sedan 2014 i Footway. Detta gör att du hittar ett större sortiment, snabbare leveranser och – oftast – det lägsta priset. Här på Konsumenttester.se gör vi vårt bästa att ge våra besökare information om de bästa kampanjerna på Brandos och när det finns en Brandos kampanjkod att använda så hittar du den här. Årets stora reor får man inte missa om man vill spara en rejäl slant på sin skoaffär.

Fler än 600 olika varumärken – chansen att du hittar dina nästa favoritskor på just Brandos är minst sagt stor. Finskor, stövletter, högklackat, sneakers, sandaler sportskor och tofflor. Detta är bara några av de olika skotyperna du hittar på Brandos. Självklart kan du handla skor till hela familjen – damskor, herrskor och barnskor har alla en egen avdelning i webbutiken. Ett tips kan vara att skriva upp sig på Brandos nyhetsbrev om du vill få information om nya eller populära produkter. Ibland får du även exklusiva erbjudanden direkt via nyhetsbrevet och sist men inte minst – förtur till rean!

Du hittar även skor hos Footway. Missa inte våra rabattkod för Footway här.Brandos skor

Säkerhet när du handlar

På Brandos har du ångerrätt enligt distans och hemförsäljningslagen. Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar. Denna tiden börjar räknas från det att du mottaget varan. Förutom ångerrätten erbjuder Brandos öppet köp och du har rätt att utan kostnad returnera dina varor inom 30 dagar från fakturadatumet. Skorna ska vara oanvända och förpackningen får inte vara skadad. All betalning till Brandos sker genom krypterad överföring.

Prisgaranti på ditt köp

Brandos är så säkra på att de har lägsta priset på skor att de till och med erbjuder en prisgaranti på din beställning. Om du skulle hitta samma skor som du redan beställt i någon annan affär så får du ersättning med 100% på mellanskillnaden av det priset du betalat och priset som du hittat i en annan butik. Läs mer om Brandos prisgaranti och villkor här: http://www.brandos.se/prisgaranti.html Brandos prisgaranti gör att du kan sluta leta efter billigaste affären och istället fokusera på att hitta rätt skor för dig.

Betalningar

Betalning sker enkelt med kortbetalning – Visa eller MasterCard. Du kan också välja att betala direkt via din bank (Swedbank, SEB, Handelsbanken eller Nordea. Slutligen kan du betala via Klarna. När du handlar via Klarna väljer du att antingen betala via faktura eller genom Klarna konto. Klarna konto är en delbetalningstjänst där du delar upp din betalning. Se exakta villkor när du gör din beställning. Brandos rea

Returer

Alla vet hur svårt det kan vara att hitta rätt storlek när man handlar skor. Om man dessutom handlar skor via internet utan att ens prova skorna innan blir det så klart ännu lite svårare. Brandos erbjuder fri retur på ditt köp om det skulle vara någonting som inte blivit helt rätt med din beställning. Det du måste se till att göra är att använda retursedeln som du får när din beställning levereras. Skulle du tappat bort din retursedel så rekommenderar vi dig att kontakta kundservicen hos Brandos och be dem skicka en ny.

Kampanjer och reor

En stor butik som Brandos erbjuder med jämna mellanrum rabatter på sina varor. Genom att handla när en kampanj pågår kan du sänka ditt pris du måste betala för dina skor. Handla på de stora årliga reorna om du ska köpa flera skor eller kanske speciellt dyra skor. Någonting som är väldigt populärt är att använda sig av olika kampanjkoder som ges ut då och då. På kosumenttester.se ger vi dig aktuell Brandos kampanjkod eller rabattkod när det finns en sådan att använda. En kampanjkod och rabattkod kan ge stor rabatt men gäller oftast bara under en begränsad tid så se till att utnyttja tillfället när det är möjligt. Kampanjkoden anger du i kassan. Se bilden nedan: kampanjkod brandos

Hur beställer man på Brandos

När du väl har hittat ett par skor som du vill beställa är det väldigt enkelt att göra din beställning. Du klickar enkelt på varan – väljer storlek och sedan på knappen ”Lägg i kundvagn”. När du inte vill handla fler varor klickar du på ”Till kassan”. Du kommer då till din kundvagn där du kan lägga till fler varor av samma sort eller ”Ta bort” om du ångrat någon produkt. Därefter går du vidare i kedjan och väljer betalningsalternativ och leveransadress. När du är klar med din beställning klickar du på knappen ”Slutför köp”. Enkelt – smidigt och snabbt!

Leveransinformation

Så fort din beställning har skickats från Brandos så får du ett mejl med informationen. När du anger ditt mobilnummer så får du en avisering via SMS när ditt paket är redo att hämtas ut på ditt utlämningsställe. Leveransen är snabb så du behöver inte vänta många dagar innan din beställning har kommit fram till dig. Skulle någon del av din beställning inte kunna levereras inom avtalad tid så får du information om ny leveranstid och även varför leveransen är försenad. Just att du får information om varför du måste vänta på din beställning är föredömligt och är någonting som fler butiker på nätet borde ta efter. Leveransen till dig sker allra oftast inom 24 timmar från det att du lagt din beställning.