CDON rabattkod – 50 kr i rabatt

CDON är ett nordiskt företag som erbjuder ett stort utbud av varierande produkter inom kategoriernasport, mode, elektronik, böcker, media, bland annat. Meningen är att allt ska vara tillgängligt för dig påsamma plats, så att du lätt och bekvämt kan handla allt du behöver på ett snabbt och smidigt sätt. Konsumenttester kan erbjuda följande CDON rabattkod

Kampanjer och rabattkoder

Just nu finns det inga kampanjer

Om företaget

CDON är en del av Qliro Group, en ledande handelskoncern i Norden. Gruppen startades år 1999 och har sedan dess ökat sin aktivitet i vad som gäller handel av livsstilsprodukter och konsumentvaror genom olika företag som CDON, Lekmer, Gymgrossisten, Nelly och Tretti. Det som bidragit till koncernens stora framgång är att alla inbegripna har varit villiga att jobba hårt för att uppnå sina mål, och att hungern för resultat och kundnöjdhet är drivkraften bakom gruppens aktivitet inom e-handel.

CDONs huvudkontor ligger i Malmö, och det ståtar med en personal på 130 anställda som arbetar inom inköp, kundservice, ekonomi, marknad och IT. Företaget räknas bland Nordens största inköpare och kan därför alltid erbjuda förmånliga priser, prisvärda nyheter och specialkampanjer. Kostnaderna hålls extra låga tack vare företagets större centrallager och att inga dyra småbutiker används. För dig som ska shoppa kläder så hittar du aktuell Bonprix rabattkod här.

 

CDONs kundservice

Från det första ögonblicket ska du som kund hos CDON må bra – och det är därför företagets personal lägger så stor vikt på bra kundservice. Alla som handlar där blir vägledda i sina val, bland annat genom att de får se vad andra som sökt efter samma sak slutligen valt, och att de får snabba svar på frågor som kan uppstå. Målet är att du ska få tag på produkter som tillfredsställer dina önskningar och behov på så lite tid som möjligt.

CDON säljer böcker, men om du inte hittar din bok hos dem så kolla hos Adlibris. Med en rabattkod från Adlibris så sänker du dina kostnader ytterligare.

Handla hos CDON

På företagets hemsida cdon.se kan du lätt hitta det du behöver. Sidan har designats på ett kundvänligt sätt, och för att göra det hela snabbare, kan du välja att söka bland följande kategorier:

Böcker
Film, spel och musik
Elektronik och mobil
Hem, trädgård och vitvaror
Sport och outdoor
Kläder och skor
Leksaker, barn och baby
Skönhet och hälsa
Livsmedel och kosttillskott
Inredning och möbler
Fordon och reservdelar
Outlet

Det finns även en sida med rekommendationer för dig som inte letar efter något särskilt men ändå gillar att veta vad som finns. För dig som gillar rabatterade priser finns fliken Outlet, samt en länk där du kan få tag på giltiga CDON rabattkoder. Dessa koder blir uppdaterade regelbundet, men är dock endast giltiga under en viss tidsperiod. De gäller för många olika produkter, från vitvaror till mode, film och sport. Du bör dock ha i åtanke att varje rabattkod är unik och giltig endast vid ett köptillfälle – den kan inte kombineras med andra rabattkoder. Din kod måste registreras i samband med köpet.

För att bli kund på företagets hemsida cdon.com bör du registrera dig genom att skriva in dina kontaktuppgifter på cdon.se/customer/register. Du kommer då att få din registrering bekräftad via e-post. När du som nybliven kund vill börja handla, ska du välja ut de produkter du vill ha och klicka på Köpknappen. När du har valt färdigt klickar du på knappen Till kassan uppe till vänster, intill varukorgen. Du ska nu fylla i dina inloggningsuppgifter, och när du gjort detta, kan du ange din CDON rabattkod. Du kommer då att få en orderbekräftelse skickad till den e-post-adress du angett. Om du önskar beställa dina produkter utan att skapa ett konto går detta också bra. Du behöver bara ange ditt personnummer – all information kommer då att hämtas upp direkt från folkbokföringen. All kommunikation som sker på denna sida är krypterad för din egen säkerhet.

 

Frakt och Leverans

När du har beställt och betalat dina varor kommer de att levereras till den adress du angett. Större paket kan du hämta ut hos närmaste speditör. Fraktkostnaden beror på den fraktklass dina varor tillhör. Hos CDON fins det sex olika fraktklasser, förutom de varor som säljs med fri frakt. På varusidan och i kassan kan du se vilken frakt din utvalda produkt tillhör. Du som köper produkter från olika fraktklasser behöver bara betala den högsta avgiften – det blir slutligen en enda fraktavgift oavsett hur många varor du handlar på samma gång, och kostnaden för denna räknas ut automatiskt i din order. Du som är medlem hos CDON kan få alla dina beställningar över 100kr levererade med fri frakt.

 Så fort du mottar dina varor bör du inspektera dem – om varan skadas eller kommer bort under transporten är säljaren ansvarig, och därför bör CDON meddelas så fort som möjligt. Om du varit förhindrad att påtala felet vid leverans av produkten, bör du meddela företaget om detta inom skälig tid. Alla våra Shopping4net rabattkoder hittar du på vår sida om Shopping4net.

CDON rabattkod 50 kr

Betalningsvillkor

CDON erbjuder flera olika betalsätt. Vilka som är tillgängliga för ditt köp kan variera, därför är det viktigt att du känner till betalsätten och villkoren som gäller.

Du som vill betala genom PayPal kan välja detta alternativ i kassan. Du kommer då att länkas till PayPals hemsida, där du bör logga in på ditt konto och utföra din betalning. När detta är avklarat kommer du att länkas tillbaka till CDON.

Det går även bra att betala hela värdet med kort. För närvarande accepterar CDON betalkorten VISA och MasterCard. Processen hanteras av DIBS för att garantera snabbhet och säkerhet. Den globala säkerhetsstandarden 3D-Secure används vid kortbetalning för att garantera ökad säkerhet.

Du som är interkund hos Nordea, SEB, Swedbank eller Handelsbanken kan välja att betala hela värdet via direktbetalning. När du väljer detta alternativ i kassan kommer du att länkas till din banks inloggningssida där du loggar in och verifieras som kund. Där väljer du det sparkonto som pengarna kommer att dras från och genomför betalningen. När du är färdig, klickar du på Tillbaka till företaget. Du kommer då att länkas tillbaka till cdon.com.

Du kan läsa mer om dessa och andra tillgängliga betalsätt på CDONs hemsida cdon.se. Där kommer du alltid att hitta nya kampanjer, utmärkta produkter och snabba leveranser – ty företagets mål är att du som kund ska må bra och kunna vara nöjd med erfarenheten varje gång du väljer att handla där.