Ellos rabattkod – 50% rabatt + Fri frakt

Ellos rabattkod 30% och gratis frakt

Ellos är en av de mest populära nätbutikerna vi har i Sverige med en verksamhet som sträcker sig långt bak i tiden. Ellos grundades i Borås 1947 utav Olle Blomqvist, det vill säga långt före internets tillkomst. Företaget kan alltså med eftertryck sägas vila på en traditionsrik grund, men samtidigt uppvisa innovationsanda och nytänkande både kring nya tekniker, produkter och marknader. Ellos arbetar mycket med rabattkoder och för att hitta senaste aktuella Ellos rabattkod så presenterar vi dem för dig på denna sidan.

Kampanjer och rabattkoder

Gäller till: 2016-07-03
40%
40%

Ny kund erbjudande

Ny kund på Ellos? Du får 40% rabatt på den dyraste varan i din varukorg + fri frakt. Gäller endast nya kunder på Ellos och på sortimentet kläder, skor, accessoarer, "Beauty by Ellos, Sense of Karma og Northern Beauty", hemtextil, inomhusbelysning, tapeter eller mattor på Ellos. Med ny kund menas kunder som ej handlat på Ellos senaste två åren.

Visa rabattkoden
Gäller till: 2016-05-29
30%
30%

Tag 3 betala för 2 på alla barnkläder från Ellos

Tag 3 betala för 2 gäller på kläder ur barnsortimentet från Ellos. Gäller vid nybeställning på barnkläder från Ellos egna kollektion. Kan inte kombineras med andra erbjudanden eller prissänkta varor. Gäller ej varor märkta med ”kampanjpris” eller "ej rabatt".

Visa rabattkoden
Gäller till: 2016-05-29
20%
20%

20% på alla bäddtextilier

20% på alla bäddtextilier. Få ett nytt sovrum med textilier från Gant Home, Gripsholm eller Odd Molly.

Visa erbjudandet

Ellos rabattkod 50%

Betalning och säkerhet när man handlar online

Ellos skyddar datatrafiken med SSL-kryptering vilket minskar risken för att obehöriga personer lyckas avlyssna datatrafiken och komma över exempelvis kontokortsinformation eller andra känsliga uppgifter. Hos Ellos finns det flera olika alternativ kring betalningen. De accepterar:

Faktura – Betalning i slutet av månaden genom att alla månadens köp samlas på en faktura. 19 kronor tillkommer i avgift. Fördelen med detta betalningsalternativet är att du inte behöver ligga ute med pengar när du behöver returnera en vara.

Kortbetalning – Mastercard eller Visakort. Om du måste returnera en vara så kommer Ellos också att kreditera ditt kort med beloppet. Kortbetalningarna skyddas med SSL-kryptering och man använder sig också utav 3D Secure och DIBS som förmedlare av betalningarna.

Konto – Om du skaffar ett Elloskonto så betalar du i den takt du själv vill. Det går till och med att välja två betalningsfria månader per år.

Postförskott – När du väljer att betala via postförskott så betalar du först när du hämtar ut ditt paket. Avgiften för postförskott är 49 kr. Om du behöver returnera något så kommer pengarna skickas till det bankkonto du uppger. Fördelen med postförskott är att man inte betalar förrän varorna har levererats.Har du fler frågor kring betalningarna så kan du kontakta Ellos kundservice på telefonnummer 033- 33 000. Ellos är certifierat av Trygg e-handel. Trygg e-handel är ett organ vars mål är att verka för en säkrare e-handel i Sverige. Ellos certifiering innebär att du som kund kan vara säker på att dina personuppgifter är säkra och att de betalningslösningar som Ellos använder hanteras på ett korrekt och säkert sätt. Läs mer om Trygg e-handel här: http://www.tryggehandel.se/

Försäkringar och Privatlån

Hos Ellos kan man som kund även teckna försäkringar och ta privatlån. Försäkringar finns i många typer, exempelvis sjukvårdsförsäkringar, försäkring mot arbetslöshet, cancerförsäkring, familjeskyddsförsäkring, livförsäkring. När du handlar en elektronikprodukt så ingår även en 2-års försäkring som går utöver den vanliga produktgarantin. Läs mer om Ellos försäkringar här: http://www.ellos.se/g/Finance/insurance Det finns i nuläget ingen Ellos rabattkod att använda för försäkringar eller privatlån. Hos Ellos kan du låna mellan 2000 kr och 20.000 kr med en återbetalningstid på upp till fem år. Detta under förutsättning att du har fast inkomst och är minst 25 år gammal och inte har några betalningsanmärkningar. Du kan också få ett låneskydd kring ditt privatlån som går ut på att du kan skydda dig mot längre sjukskrivning eller dödsfall. Låneansökan görs online och man får information direkt om huruvida det beviljas eller ej. Pengarna utbetalas inom tre arbetsdagar. Lånet erbjuds i samarbete med Resurs Bank AB som har tillstånd utav Finansinspektionen. Läs mer om Ellos lån och gör en låneansökan här: http://www.ellos.se/g/finance/loan

Rabattkoder hos Ellos

Många av de svenska nätbutikerna arbetar med kampanjer och rabattkoder som en integrerad del utav sin marknadsföring. Ellos är inget undantag utan de arbetar mycket aktivt med rabattkoder. Givetvis gör vi vårt bästa för att förse dig med dessa rabattkoderna och vi listar dem på denna sidan så snart nya kommer in. Våra Ellos rabattkoder anger du i kassan på ellos.se i samband med köpet och när du gör det kommer du direkt att se hur slutpriset sänks på din beställning. Vi har även rabattkoder från Lekmer.

Leverans av beställda varor

Som kund hos Ellos kan du alltid följa statusen på din leverans när du är inloggad på ellos.se. Där kan du följa kollinumret för ditt paket och se var i leveransprocessen din beställning befinner sig. Om din beställning väger under 20 kilo så levereras den som normalpaket och du hämtar ut det hos det utlämningsställe eller ombud som du själv valt i samband med beställningen. Om paketet är mindre så kan det levereras direkt till din egna brevlåda. Fraktavgiften är 49,90 kronor. Det går också att välja att få en expressleverans för 69 kr extra. Då får man paketet nästa vardag. Om paketet väger mer än 20 kilo så tillkommer en extra leveranskostnad baserat på hur mycket paketet väger. Du kan också välja hemkörning för 195/595 kr för leverans på dagtid/kvällstid. Hemleveransen sker i samarbete med DHL.

Returnera sin vara

När man handlar mode, kläder eller skor på nätet så händer det ibland att ens förväntningar inte motsvaras av det som levererats. Att då ha en smidig och snabb returmöjlighet är av stort värde. Hos Ellos är det enkelt att byta eller returnera sin vara. Som inloggad på ellos.se går man in på Mina sidor och klickar på Mina beställningar och returer. Där finns instruktioner du kan följa. I korthet så använder man returetiketten på sitt paket och klistrar över den på paketet. Man lägger sedan ner den vara man vill returnera tillsammans med retursedeln och lägger det på brevlådan. Hur enkelt som helst.

Miljöansvar – Code of conduct

Ellos första sajt på nätet lanserades redan 1996 och den egna iPhone-appen lanserades 2010. Ellos har under åren etablerat sig i både Norge, Finland, Danmark, Frankrike och Ryssland och har även hunnit bilda och förvärva andra företag såsom La Redoute, Josefssons, Enjoy och Jotex.  Ellos har idag 800 anställda och omsätter 2300 miljoner kronor per år. Största ägare är Nordic Capital Fund.

Ellos code of conduct specificerar företagets krav på ett totalt förbud kring barnarbete för sina leverantörer, något som man själva hävdar är kostsamt med samtidigt av mycket stor vikt för företagets långsiktiga trovärdighet. Även miljötänkandet inom Ellos är genomtänkt. Man använder enbart återvinningsbar plast och använder färger som är vattenbaserade. Även källsortering och återvinning är något som prioriteras högt inom koncernen.

Varumärken och produkter

Ellos har ett enormt sortiment och i deras onlinebutik hittar du alltifrån skor och mode för barn, dam och herr till elektronik och hälsoprodukter. Ellos säljer både egna varumärken men även alla de stora kända märkena såsom Didriksons, Dr Martens, Björn Borg, Converse, Kavat, Lacoste, Marc Jacobs och många fler. Glöm inte att använda en Ellos rabattkod när du handlar något av dessa varumärken. Något som många inte känner till är att Ellos nuförtiden även säljer resor. Ellos samarbetar med Solresor, Sembo och andra reseföretag. Tillsammans med sina partners så erbjuder de bra resor till låga priser. Läs mer om vilka resor som erbjuds just nu: http://www.ellos.se/g/travel/travelStart

Rabattkoder till andra butiker

För att hitta rabattkoder till andra butiker som exempelvis Nordicfeel så hittar du alltid senaste koderna på denna sidan rabattkod Nordicfeel. Nordicfeel säljer hårvård, hudvård, parfymer. De har ett brett sortiment och mycket konkurrentkraftiga priser.