Fyndiq rabattkod – 50 kronor

Fyndiq logotype 50 kronor

Fyndiq är Sveriges största fyndvaruhus på nätet där du enkelt kan fyndshoppa. Företaget fungerar också som en merförsäljningskanal för handlare över hela Sverige. Nedan hittar du aktuell Fyndiq rabattkod.

Kampanjer och rabattkoder

Just nu finns det inga kampanjer

Om företaget

Idén till det som skulle bli Sveriges största varuhus föddes år 2008. Fredrik Norberg hade flera vietnamesiska bambuvaser på lager som han inte hade lyckats sälja. Han kom på att det skulle vara jättebra med ett fyndvaruhus på nätet där butikerna kunde bli av med sina hyllvärmare, och där folk skulle kunna fynda snygga prylar till bra priser. Denna idé blev verklighet år 2010 när Fyndiq grundades. Till början var det bara ett renodlat lågprisvaruhus för svårsålda produkter. Med tiden mognade projektet till den gigantiska e-handelsplattform och merförsäljningskanal som företaget är idag.

Fyndiqs motto

Den dubbla funktion som Fyndiq utgör kräver ett dubbelt motto. För konsumenterna erbjuds allt under mottot Den bästa shoppingupplevelsen på nätet, och för butikerna är Fyndiq merförsäljningskanalen där e-handel är som enklast!

Fyndiqs uppbyggnad och mål

Fyndiqs plattform är byggd inhouse från grunden av Teknikavdelningen. Detta har möjliggjort en specialdesignad utveckling som passar in på företagets särskilda krav, och förändringar kan göras efter behov. Sedan starten har företagets tillväxt varit väldigt stark med en omsättning i ständig ökning.

Det finns sju avdelningar på Fyndiqs huvudkontor: ledning, teknik, sälj, marknad/kommunikation, ekonomi, produktgranskning och kundtjänst. Personalen som jobbar där har vitt spridda kompetensområden, och varje dag förenas många olika bakgrunder, intressen, etniciteter och personligheter. Denna variation av synsätt, åsikter och erfarenheter är för Fyndiq en högt värdesatt fördel som bidrar mycket till företagets utveckling och förändring.

Så funkar Fyndiq…

För dig som vill sälja dina produkter

Du bör registrera ett konto på Fyndiq och välja om du vill administrera dina produkter manuellt eller integrera ditt eget orderhanteringssystem mot företagets API från din egna handelsplattform. Systemet finansieras genom att företaget behåller enhetsfrakten som konsumenten betalar vid varje order. Det enda du som handlare behöver göra är att lägga upp dina produkter på fyndiq.se. Företaget marknadsför dina produkter både online och offline och tar hand om betalning och kundservice när produkten blir såld. Du kommer att bli meddelad om detta och bör då ta hand om frakten och skicka produkten till kunden inom 24 timmar. 30 dagar efter detta utbetalas 93% av ditt försäljningspris. Alla rabattkoder för Bonprix hittar du här.

Genom Fyndiq kan du nå en ny och mycket bredare målgrupp. Du får på så vis tillgång till en effektiv merförsäljningskanal helt gratis, ty Fyndiq tar ingen provision och har varken startavgift eller fasta månadsavgifter.

För dig som vill fyndshoppa

Sök bland Fyndiqs hundratals produkter. Du kan här hitta allt från skönhetsprodukter, heminredning och köksgeråd till mode, barnkläder, hemelektronik, leksaker och mobiltillbehör.

  1. När du hittat den produkt du vill ha, klickar du på den och väljer Lägg i kundvagn. Du kan fylla din kundvagn med allt du vill ha innan du
  2. Går till kassan, genom att klicka på Till kassan-knappen längst upp till höger. Här kan du välja önskat betalsätt, fylla i dina uppgifter och bekräfta beställningen.
  3. Gå vidare till Betala. Här kommer köpet att genomföras och du får en orderbekräftelse via e-post.

Betalning på Fyndiq

Du som har fyndat något speciellt och vill köpa hem det kan välja mellan dessa betalningsalternativ: Klarna Delbetalning, faktura med 14 dagar som betalningsvillkor, kortbetalning med MasterCard eller VISA, eller direktbetalning via din bank. När du genomfört köpet kommer ditt kort att debiteras.

För att handla billiga böcker så är ett besök på Adlibris ett måste. Adlibris är en svensk bokhandel med ett mycket stort sortiment av böcker och e-böcker. På Konsumenttester listar vi aktuell Adlibris rabattkod.

Fyndiq Rabattkoder

Fyndiqs marknadsavdelning reglerar alla Fyndiq rabattkoder och kampanjer som erbjuds. Vid vissa tillfällen erbjuds även fri frakt för alla kunder. Du som skriver upp dig för företagets nyhetsbrev kommer att få vara bland de första som får reda på när det är fri frakt, samt få Fyndiq rabattkoder, relevanta erbjudanden och information om kommande kampanjer.

Säkerhet när du betalar

Det är viktigt att veta att den personliga information man lägger ut på nätet behandlas på ett säkert sätt. Fyndiq samarbetar därför med Nets och Adyen, en ledande leverantör av online betaltjänster som är certifierade enligt de nya säkerhetskraven för kortindustrin. Detta innebär att du som konsument vid betalning tryggt kan fylla i dina uppgifter och betala för dina köp. Fyndiq hanterar inte dina uppgifter, utan detta sker krypterat med högsta säkerhetsnivå.

Leverans

Dina produkter skickas alltid från respektive butiks egna lager, ty Fyndiq arbetar inte med eget lager. När du beställer produkter från olika butiker kommer dessa att skickas till dig i olika försändelser och levereras på olika dagar. Standardtiden för leverans av produkter är 3 till 5 arbetsdagar. När du beställt något som inte kan levereras hem till dig utan kommer att lämnas på ett utlämningsställe, kommer du att få besked om detta från den speditör som levererar försändelsen. I den orderbekräftelse du får vid genomfört köp får du också ditt ordernummer, vidare information om de produkter du inhandlat samt från vilka butiker de kommer att skickas.

För dig som ska handla skor på nätet rekommenderar vi Footway. Med en Footway rabattkod som du anger i kassan så sänker du priset på ditt inköp.

Transportskador vid ankomst

Om produkten erhållit transportskador bör du meddela detta till Fyndiq och till fraktbolaget så fort du mottagit leveransen. Det är därför det är så viktigt att du inspekterar paketet vid ankomst och inte använder produkten som du ska skicka tillbaka. Du kan antingen få produkten utbytt eller en återbetalning beroende på skadans omfattning.

Ångerrätt och reklamationer

När du köper en produkt på Fyndiq har du 14 dagar på dig att ångra köpet. För att göra detta bör du meddela Fyndiq genom att gå in på deras sida för kundtjänst. Personalen kommer då att motta ditt meddelande och hantera ditt ärende utan dröjsmål. När du använder dig av din ångerrätt är det du som är ansvarig för att paketet kommer fram ordentligt, och du får även stå för returfrakten. Därför är det bra om du skickar paketet rekommenderat.

Du som fått fel produkt levererad kan alltid kostnadsfritt reklamera och returnera den. För att undvika att paketet kommer bort bör du alltid kontakta Fyndiq innan du skickar det.

Så får du tillbaks dina pengar

Återbetalningen sker genom samma betalningsmetod som du använde vid köpet, och detta sker så fort returen godkänts. När du returnerar reklamerade produkter och din reklamation godkänns, kommer en ersättningsprodukt att skickas till dig utan extra kostnader.

Andra rabattkoder

Missa inte våra rabattkoder för Ellos! Ellos är inte längre en tråkig postorderkatalog utan en hypermodern nätbutik med ett sortiment som slår nästan alla andra butikers. Att använda Ellos rabattkoder är ett sätt att sänka sina kostnader när man nätshopppar. Hos Ellos hittar du hemelektronik, kläder, skor, skönhetsprodukter och mycket annat från välkända varumärken.

Leksaker är något som blir alltmer populärt att handla på nätet. Även om det givetvis är mest kring jul som det är mest populärt att handla leksaker, så är detta med leksaker något av en året-runt produkt. Det finns många olika leksaksbutiker att välja bland på nätet men en av de största och bästa är Lekmer. På Lekmer hittar ni ett mycket stort utbud av leksaker från alla de största leverantörerna. På Konsumenttester.se listar vi alltid senaste Lekmer rabattkoder som du kan använda för att komma lite billigare undan.