Halens rabattkod 10%

Halens rabattkod 10%

Halens är ett företag med en intressant historia. Sagan om Halens började redan 1952 när företaget grundades utav Hadar Halén. Ifrån två tomma händer har företaget växt till det som det är idag, en stor koncern inom distanshandel med 300 anställda och en omsättning på 1100 miljoner kronor. Från början var Halens ett traditionellt postorderföretag. Vi listar nedan aktuell Halens rabattkod.

Kampanjer och rabattkoder

Just nu finns det inga kampanjer

Vad säljer Halens?

Halens utbud av produkter har växt enormt och sträcker sig numera inom ett brett spann av olika produktkategorier. Hos Halens hittar du givietvis kläder, skor och accessoarer för både kvinna, man och barn, men även möbler, hemelektronik, hushållsprodukter samt träningsprodukter av olika slag. Sortimentet är som sagt väldigt brett. Halens säljer produkter ifrån många av de stora kända varumärkena. Du hittar exempelvis OBH Nordica, Babyliss, Ray-Ban, Gap och Vero Moda hos Halens. Allt till konkurrensmässiga priser. I Halens outlet http://www.halens.se/outlet-53 hittar du alltid tusentals varor till sänkta priser. Detta är alltså platsen att leta på när du är ute efter att göra ett fynd. Många gånger hittar du varor till halva priset i Halens outlet.

halens outlet

halens outlet

Säkerhet

Liksom flera av de större svenska nätbutikerna så är Halens anslutna till Trygg e-handel vilket är en organisation som ger kvalitetsstämplar till svenska distanshandelsbutiker på nätet. Trygg e-handel skapar ramar och riktlinjer som de certifierade nätbutikerna måste följa. De krav som ställs handlar om att man måste ge information som är tydlig kring leverans- och återbetalningsvillkoren, att Halens är finansiellt stabila och kanske allra viktigaste för många konsumenter, att Halens har säkra betallösningar. Alla dessa punkter och fler därtill är certifierade utav Trygg e-handel. Halens kortbetalningar (Visa och Mastercard) hanteras med SSL-kryptering vilket betyder att datatrafiken mellan din webbläsare och Halens server är krypterad och därmed inte går att avlyssna för en ev. hacker. Det är alltså en trygghet för dig som kund. DIBS hanterar betalningarna och säkerställer att kort och datahanteringen sköts på ett korrekt och säkert sätt.

Betalningar

Innan internets framväxt så skickades Halenskatalogen ut till de svenska hushållen och beställning gjordes via pappersblanketter, men liksom idag så skickades paketen via posten hem till kunden. Vid denna tiden var det inte lika vanligt som idag att göra beställningar hemifrån, och på det viset kan man säga att Halens är en pionjär inom området. Man har utvecklats ifrån den gamla traditionella postorderverksamheten till dagens moderna e-handelsföretag. Halens har även växt utanför Sverige och finns idag förutom i våra nordiska grannländer även i Slovenien, Polen, Slovakien och Baltikum.

När du handlar på Halens.se så finns det flera olika alternativa betalningslösningar för dig som konsument att välja bland.

Halens faktura

Med Halens faktura så betalar man inte förrän efter leverans av varorna. Man får detta räntefritt i 50 dagar, men till en faktureringsavgift på 19 kr. Fördelen med att få på faktura är att om du vill byta några av dina varor så kan du returnera dem innan du behövt betala för dem. Det gör det hela lite enklare för dig.

Halens konto

Med ett Halens konto så får man möjlighet att dela upp sin betalning över flera månader. Något som passar bra för många som vill göra ett stort inköp över julen men vill slå ut betalningen över flera månader därefter. Man kan dela upp sin betalning på max 3 år och kan få betalningsfria månader också om man behöver det. Det kostar ingen uppläggningsavgift men däremot så tillkommer det såklart en ränta, som dock är avdragsgill i deklarationen. I samband med att man ansöker om ett Halens-konto så görs en kreditupplysning. Läs mer om Halens konto och aktuella räntor här: http://www.halens.se/kundservice-betaltjanster-3364

Betalkort

Halens accepterar betalning med både Mastercard & Visakort. Om man behöver skicka tillbaka en vara så kommer de att sätta tillbaka beloppet på ditt betalkort.

Postförskott

Postförskott kan ses som ett alternativ till att betala mot faktura. När du väljer postförskott så betalar du när paketet hämtas ut på ditt utlämningsställe. Detta kostar 50 kr i avgift.

Rabattkoder och kampanjer

Halens jobbar mycket med kampanjer och rabattkoder. Rabattkoder har i princip alltid ett slutdatum, men för det mesta så finns det en aktuell Halens rabattkod. Här på konsumenttester.se så uppdaterar vi alltid med senaste Halens rabattkod som du kan använda när du handlar på halens.se. Du hittar här också information om olika Halens kampanjer och när Halens har REA. På Konsumenttester går det även att hitta rabattkoder till Nordicfeel. Du hittar dessa på vår Nordicfeel rabattkod sida.

Hur man beställer hos Halens

Halens ger fortfarande ut sin papperskatalog. Är du intresserad av att få den hemskickad så kan du beställa den kostnadsfritt på deras hemsida. I övrigt så erbjuder Halens några olika sätt att göra sina beställningar på. Förutom det uppenbara att kunna lägga sin order via deras nätbutik på Halens.se så går det även att skicka in ett old-school beställningsformulär via vanlig post. Det går också att beställa via telefon hos Halens på 033-10 85 00. Det är öppet mellan klockan 8 och 20 på vardagarna och 10-15 på helgen.

Leveransinformation

En av fördelarna med att handla på Halens är det smidiga sättet på vilket man får sina varor levererade hem. Om paketet väger under 20 kilo så kommer det att levereras till ditt närmaste utlämningsställe. Man kan bli aviserad via SMS och det är alltid smidigt att få den typen av direktinfo. Om man inte väljer SMS så kommer man få infon via vanlig post istället om när varan är klar att hämtas ut. Om man har en leverans som är tyngre än 20 kilo eller om paketet är skrymmande så kommer det att levereras direkt hem till dörren. En liten kostnad tillkommer dock för detta, ca 95 kronor. Normalt levererar Halens inom 2-5 dagar från det att man lagt sin order. Men detta gäller såklart bara om varorna finns i lager. När du beställer via nätbutiken på www.halens.se så kan du också se aktuellt lagersaldo och även se beräknad leveranstid på varje vara, vilket är mycket smidigt för den som är angelägen om snabba leveranser. Klokt alltså att inte lägga till en vara till sin order med lång leveranstid eftersom den då kommer att fördröja hela leveransen. Även Lekmer rabattkoder hittar du hos oss.

Privatlån

Hos Halens kan du som konsument låna pengar. Med Halens privatlån så kan du låna mellan 1000 och 30.000 kronor. Du ansöker via deras hemsida och får svar omedelbart. Lånet görs utan säkerhet och det finns möjlighet att få betalningsfria månader. Du kan även få ett låneskydd på lånet vilket betyder att du får ett extra skydd mot arbetslöshet eller svårare sjukdom. Läs mer om Halens lån här: https://www.halensprivatlan.se