MM Sports rabattkod – 10% och fri frakt 2017

MM Sports rabattkodMM Sports ett svenskt företag som säljer kosttillskott, träningsredskap och kläder både i butik och på nätet. Företaget startades 2002 och har sedan det grundades etablerat sig som ett av Nordens främsta leverantörer av kosttillskott och dylikt. Företag har sitt huvudkontor i Askim. MM Sports eftersträvar att alltid ge sina kunder varor av bra kvalitet samt erbjuda snabb leverans och utmärkt service. Deras webshop finns på adressen mmsport.se och här kan du hitta en MM Sports rabattkod till ditt köp på hemsidan.

Kampanjer och rabattkoder

Just nu finns det inga kampanjer

Webshop och butiker

MM Sports har 11 butiker i Sverige, bland annat två i Göteborg och två i Stockholm. Därtill har de en webshop där du kan hitta allt de säljer och ta kontakt med kundtjänst om du behöver hjälp med något. Du kan ringa kundtjänst eller skicka ett e-mail så återkommer de till dig så snart som möjligt. Om du har en MM Sports rabattkod kan du dessutom handla till ännu bättre priser i webshoppen.

Handla på hemsidan

Hemsidan är designad så att du som kund lätt kan hitta både varor och hjälpsam information som recept och kostprogram. Det finns även på sajten ett forum där du kan bli medlem och diskutera varor och annat med andra kunder.

För att hitta en särskild vara kan du leta bland huvudkategorierna kosttillskott, hälsokost, kropp och hygien, träningsredskap, träningskläder, skor, och tillbehör där du sedan visas underkategorier att välja mellan. Du kan också välja kategori efter sporttyp, som till exempel crossfit. När du klickar på en produkt ser du detaljerad information om varan, som till exempel ingredienser, och du kan även läsa recensioner från andra kunder så att du lättare kan hitta vad som passar dig i det breda sortimentet. Om du vet precis vad du vill ha kan du enkelt använda sökfunktionen. När du väljer en produkt ser du också om den finns i lager eller inte så att du lättare kan beräkna hur lång tid det tar innan du får din order.

MM Sports har en prisgaranti som ser till att du som kund alltid kan hitta attraktiva priser på de varor du är ute efter, ifall du kan hitta samma produkt för ett bättre pris hos en annan internetbutik efter du handlat hos dem får du mellanskillnaden betalad tillbaka. Gäller upp till 7 dagar efter inköpsdatumet.

Du kan också hitta aktuella kampanjer på hemsidan, där du kan se vad som är billigt för tillfället, och du kan också göra större köp till bra priser genom hemsidan.Du klickar helt enkelt på den produkt du vill ha, och går sedan vidare till kassan. Glöm inte att fylla i din MM Sports rabattkod när du går igenom kassan!

Kortbetalning

Du kan betala för din beställning på MM Sports med ditt konto- eller kreditkort. De tar emot Visa och Mastercard och deras betalningssystem för kort och direktbetalning hanteras av Auriga. Auriga är PCI DSS-certifierande, vilket betyder att de håller högsta standard vad gäller kortbetalningar. De är också del av den nordiska Netkoncernen. Så du kan använda ditt kort på hemsidan utan att behöva oroa dig för säkerhet.

Direktbetalning

Du kan också betala direkt genom din internetbank. Pengarna dras då från ditt konto utan att du behöver fylla i kortinformation. Direktbetalningar hanteras också av Auriga. MM Sports samarbetar med Handelsbanken, Nordea, SEB och Swedbank så du kan bara använda dig av det här alternativet om du har internetbank med någon av dem.

Kontobetalning

Om du föredrar att betala av din beställning kan du ansöka om kontobetalning. Kontoansökningar och betalningar hanteras av Klarna AB, ett företag som erbjuder betalningslösningar till andra företag. När du ansöker om kontobetalning görs en kreditprövning som kan innebära en kreditupplysning av Klarna AB. Ifall detta sker får du en kopia på kreditupplysningen. Klarna AB hanterar dina uppgifter i enlighet med sin integritetspolicy. Du måste betala minst 50kr per månad, eller 1/24 av totalbeloppet, så länge det inte är mindre än 50kr. Du kan då få alla dina köp under en månad samlade på en faktura som du sedan betalar följande månad. Om du handlar för mer än 10 000kr tillkommer ingen uppläggningsavgift. Årsräntan är f.n. 19,90% vilket motsvarar en effektiv ränta på 29,22%.

Faktura

Om du väljer att betala med faktura hanteras det också av Klarna AB. En avgift på 19kr tillkommer och du har sedan 14 dagar på dig att betala din faktura, annars läggs en förseningsavgift också på.

Leverans

Vanligtvis kommer din order fram till dig inom 2 till 4 arbetsdagar. Om förseningar uppstår meddelas du, och tyngre varor som träningsredskap och dylikt kan ta längre att levereras. Vid outlösta paket debiteras du 250kr men du kan förlänga tidsperioden paketet ligger hos posten med ytterligare 14 dagar för en avgift på 150kr. Om du handlar för mer än 499kr är kostnaden för din leverans gratis, annars är den 29kr. Tyngre eller större varor kan kosta mer men du kontaktas alltid så att du kan godkänna kostnaden innan ditt köp genomförs. Alla varor skickas med posten och du hämtar ut dem på ett utlämningsställe. Du får en avi skickad till dig via SMS när ditt paket kan hämtas ut.

Frakt och ångerrätt

Varor som skadats i frakt kan alltid reklameras, se nedan. För att utnyttja ångerrätten måste dina varor vara oanvända och oöppnade. Ångerrätten är alltid 14 dagar från att du tagit emot ditt paket. Använd retursedels som bifogas ditt paket. Dina pengar betalas tillbaka till dig på samma sätt som du först betalade för ditt köp, så om du betalade med kort återförs pengarna till kortet. Om du vill få fri frakt på din beställning på MM Sports så kan du använda vår MM Sports rabattkod som du anger i kassan i samband med att du betalar.

Reklamationer

Om dina varor är skadade eller defekta kan du reklamera dem och få dem ersatta. Ta kontakt med kundtjänst så fort som möjligt om du vill reklamera dina varor. En beskrivning eller ett foto av skadan kan hjälpa din reklamation att gå fortare. Om du ser att emballaget på ditt paket är skadat när du hämtar ut det ska du inte ta hem det utan anmäla det direkt till postens ombud som då skickar tillbaka det till MM Sports.