Nelly rabattkod 10%

Nelly rabattkodPå Konsumenttester hämtar du din Nelly rabattkod. Nelly är Nordens största nätbutik för modemedvetna unga människor. Butiken handlar med produkter från 850 olika varumärken. Det handlar om ett inspirerande utbud av kläder, skor och accessoarer som uppdateras dagligen – ett möte av allt från produkter från världsberömda modehus till Nellys egna unika varumärken. På denna sidan listar vi aktuell Nelly rabattkod.

Kampanjer och rabattkoder

Just nu finns det inga kampanjer

Nelly startades i Sverige och har varit aktivt sedan 2003. Verksamheten har ökat ständigt med åren och nu finns Nelly även i följande länder: Norge, Finland, Danmark, Nederländerna, Tyskland, Österrike, Frankrike, England, Belgien och Polen. År 2013 lanserades även en internationell sida som erbjuder köpmöjligheter för de som bor i länder utanför EU. Nelly och NLYMan är en del av handelskoncernen Qliro Group. Denna koncern grundades år 1999 och har sedan dess ökat sin verksamhet till att idag vara Nordens ledande handelskoncern och marknadsledande på e-handel inom följande kategorier: mode, sport och hälsa, underhållning, hem och trädgård, och även betaltjänsten Qliro Payment.

Rabattkoder på Nelly

Företagets vision

Nellys vision är att bli Nordens ledande e-företag inom mode för ungdomar som är trevliga, trendiga och utåtriktade, och detta genom att förse alla sina kunder med ett brett utbud av det senaste från alla de internationellt berömda modehusen världen runt.

De adjektiv som kännetecknar Nellys aktivitet står också för företagets hela kultur. Det ska vara trendigt – därför kan du där få tag på alla de hetaste trenderna från ett brett utbud av varumärken, och det är där du kommer att hitta dina must-haves och nya favoriter. Det ska även vara ungdomligt: Du som gillar att ha kul, är äventyrslysten och full av energi och har en sprudlande livslust kommer där att hitta din niche. Slutligen kan du alltid lita på att Nelly har det lilla extra för festerna – ty de stora favoriterna hos företaget är just de glamorösa och chica partykläderna som fångar allas ögon, avsedda för de som älskar kläder och inte är rädda för uppmärksamhet.

Ellos – Mode och skönhetsprodukter säljs även av Ellos som är en av sveriges äldsta och  mest kända postorderbutiker. Om du söker efter en Ellos rabattkod så hittar du den här på Konsumenttester. På Ellos.se finns det förutom ett enormt brett sortiment även möjlighet att beställa resor och teckna privatlån.

Att bli medlem hos Nelly

Du som vill bli medlem hos Nelly kommer att få tillgång till avdelningen Mina Sidor. Det är dit du ska vända dig när du behöver information om all din aktivitet: vad du har gillat, vad du har beställt samt datum och detaljer, kostnad och betalsätt. När du tittar igenom den befintliga klädkollektionen och hittar något du verkligen tycker om men kanske inte vill köpa just i det ögonblicket, kan du välja att spara det i Mina favoriter genom att klicka på hjärtat som finns på produktsidan. Du kan sedan lätt gå tillbaka och köpa produkten om du känner för det. Det går dock inte att reservera produkter på detta sätt. Om du vill vara säker på att du ska få din produkt innan den tar slut, måste du genomföra köpet.

Betalsätt

Det finns flera olika betalsätt att välja mellan för dig som vill köpa en produkt hos Nelly, bland annat betalkort, postförskott, faktura, delbetalning, kontobetalning, direktbetalning, och betalning via Paypal. Du som har fått tag på en Nelly rabattkod eller ett presentkort kan använda dessa genom att fylla i koden i kassan och trycka på Aktivera. Rabattkoden aktiveras automatiskt och prisskillnaden kommer du att märka direkt i beställningsöversikten.

Få hem dina köp

På Nelly är standardtiden för leverans av produkter 3 till 5 arbetsdagar som räknas från det att du gjorde din beställning. Små paket levereras direkt i brevlådan. Stora paket kommer att levereras hos ditt utlämningsställe och du kommer då att få en avisering om detta via sms. Genom att använda ditt kollnummer kan du även spåra ditt paket på hemsidan. Efter att du slutfört ditt köp kommer du att få en orderbekräftelse. Saknas denna betyder det att något har gått fel med ditt köp, och då bör du logga in på ditt konto och kontrollera ordern under Mina köp för att vara säker på att allt är som det ska vara. CDON är en butik inom samma koncern som Nelly. Du hittar rabattkoder för CDON här: cdon rabattkod

Nellys 48H Express

Du som behöver ditt paket levererat inom kortare tid än standardleveransen kan använda dig av Nellys expressleverans. Paketet skickas då med Posten till ditt utlämningsställe, och du kommer att få det inom 48 timmar.

Restnoterade varor

Om din vara blivit restnoterad kommer den tyvärr inte att skickas till dig. Det du kan göra om detta händer är att lägga en produktbevakning på varan. Du kommer då att få en avisering via e-post när varan kommer in igen. Då gäller det att vara snabb med beställningen – aviseringen går nämligen ut till alla som lagt samma produktbevakning. Återbetalning för restnoterade produkter startar genast, och du kommer då att få tillbaks pengarna på ditt kort inom 1 till 5 dagar. Du som betalat med faktura bör veta att fakturan kommer att korrigeras automatiskt hos Qliro, men du får själv räkna bort beloppet för den restnoterade varan och betala den resterande summan. En av de bästa butikerna för att hitta träningskläder, kosttillskott och sportutrustning är MM Sports. Vi listar alla MM Sports rabattkoder här på Konsumenttester.

Att returnera en produkt

Om varan du fått hem inte motsvarar dina förväntningar eller om du vill byta storlek kan du välja att returnera varan. Du får 14 dagar på dig från och med då du tagit emot paketet. Du måste alltid spara ditt inlämningskvitto för att det är du som kund som är ansvarig för returen fram till det att personalen på Nelly har tagit emot och registrerat paketet. När detta sker kommer du att få en returbekräftelse via e-post.

För att returnera en produkt bör du först dubbelkolla att alla etiketter och taggar är kvar, samt att artikeln befinner sig i ursprungsskick. På baksidan av följesedeln som kommer i din beställning hittar du returnotan och returfraktsedeln. Fyll i returnotan och lägg denna i paketet tillsammans med produkten du vill returnera. Sätt returfraktsedeln på paketet och lämna det till ditt postombud. Gäller det ett produktbyte ska du lägga en ny order på önskad produkt och fylla i rutan för byte på returnotan.

 

Återbetalning

När du fått din returbekräftelse via e-post kommer processen för återbetalning att börja. Återbetalningen görs till samma kort eller konto som du använde för att betala. Har du valt att betala genom postförskott och missat att uppge ditt kontonummer på returnotan bör du ta kontakt med Nellys kundtjänst med dina uppgifter. Slutligen – du som betalade med en Nelly rabattkod eller presentkort som fortfarande är giltigt kommer att få saldot återställt inom 48 timmar efter det att returen registrerats.