Shopping4net rabattkod 10%

shopping4net rabattkoderShopping4Net är en e-handelsportal, en internetbutik som innefattar många avdelningar och blir större varje dag.  Företaget är uppdelat så att varje avdelning har sin egen chef som ser till att allt fungerar så smidigt som möjligt. De använder sig delvis av ett lager och delvis av oberoende leverantörer, så att priserna kan hållas låga eftersom de skickas från den mest lämpliga leverantören. Om du har en Shopping4Net rabattkod blir köpet givetvis ännu billigare! Lagret innehåller alla deras volymprodukter, vilket innebär snabb frakt för dig som kund.

Företaget registrerades 2010 och har numera internetbutiker anpassade för 12 olika länder i Skandinavien och Europa. Det ägs av Fortus International Holdings AB, baserade i Göteborg. Lagret finns också i Göteborg.

 

Kampanjer och rabattkoder

Just nu finns det inga kampanjer

 

Webbshop

Shopping4Net är endast ett internet-baserat företag, vilket hjälper att hålla priserna nere eftersom det krävs mindre personal att driva det och de sparar diverse kostnader på att inte ha butiker. Shopping4Net har flera olika avdelningar för sina många produkter men du lägger fortfarande alla dina varor i en kassa, vilket förenklar shoppandet väldigt om du är ute efter flera olika typer av saker. Du kan där hitta allt från linsvätska till skrivartillbehör till leksaker (och nästan allt däremellan). Priserna är redan låga men du kan fortfarande använda dig av en Shopping4Net rabattkod. De märken som Shopping4Net bär är endast registrerade varumärken.

Handla på hemsidan

Trots det breda sortimentet är Shopping4Net.se lätt att navigera sig igenom. De olika avdelningarna är tydliga och visas som huvudrubriker på toppen av hemsidan. Därifrån kan du klicka dig till avdelningen som är vidare uppdelade i produktkategorier och sedan samlas allt i samma kundvagn. Det fungerar alltså som att shoppa i olika butiker fast med bekvämligheten att bara betala på en plats. När du valt avdelning kan du också shoppa efter varumärken eller kampanjer så att du får bästa möjliga pris. När du betalar kan du antingen registrera dig som medlem eller gå genom en snabbkassa, utan att registrera dig.

Betalning med kort

Du kan betala för ditt köp med kort, Shopping4Net accepterar Visa eller Mastercard och de använder sig av DIBS för att säkra betalningen. DIBS är ett ledande företag för betalningssäkerhet och när du betalar med kort omdirigeras du till en ny krypterad sida. Ingen extra avgift tillkommer för kortbetalning.

Shopping4Net behandlar alla personuppgifter enligt personuppgiftslagen, SFS 1998:204, vilket betyder att kunden måste samtycka till sparade personuppgifter. Med Shopping4Nets köpvillkor samtycker kunden till detta när köpet genomförs.

Direktbetalning

Du kan betala med din Nordea internetbank, utan någon extra avgift. Köpet görs då också säkert med DIBS.

Faktura

Du kan betala med faktura för din beställning, och då tillkommer en avgift på 19kr. Du kan endast betala med faktura för köp upp till 10 000kr och du har 15 dagar på dig att betala den. Ofta gäller en kampanj över julhelgen då din faktura inte behöver betalas förrän i slutet av januari.

Delad faktura

Du kan dela upp din faktura på två månader, med en avgift på 50kr. Som med vanlig faktura har du 15 dagar på dig att betala dina fakturor.

Betalning med kundkonto

Om du har ett kundkonto med Shopping4Net kan du få alla dina köp under en månad samlade på en faktura som skickas ut varje månad och du betalar då för dina beställningar över den perioden. Det är gratis att öppna ett kundkonto och det medför inga årsavgifter eller liknande, men en aviseringsavgift på 29kr tillkommer. Du kan välja att betala av dina köp med en minimumavgift, eller så kan du betala mer. Du betalar i slutet av varje månad. Årsräntan för ett kundkonto är f.n. 29% och när du ansöker om ett kundkonto görs en kreditprövning.

Leverans och avbeställning

Standardfrakt är gratis, men när du kommer till kassan kan du också välja PostNord MyPack och då kostar frakten för ditt paket 15kr. Om du beställer produkter som hålls på lagret skickas det vanligtvis samma dag, om beställningen görs före 15.00 på en vardag. Du får bekräftelse på ditt köp på e-mailadressen du angivit. Om dina varor finna hos en leverantör kan de dröja men om det skulle hända meddelas du direkt och kan häva ditt köp. Ett outlöst paket debiteras 310kr.

Om du vill avbeställa eller ändra din order måste du göra det så fort som möjligt efter du placerat den genom att ta kontakt med Shopping4Nets kundtjänst. Om din beställning har hunnit paketeras kan du inte ändra eller avbeställa den.

Frakt och garantier

Garantier av varor gers bara av tillverkarna av produkterna som Shopping4Net säljer, inte av Shopping4Net själva.

Du som kund har 14 dagars ångerrätt då du kan skicka tillbaka dina varor, förutsätt att de är i oskadat skick, och när det gäller vissa produkter som linsvätska, vitaminer m.m. måste de också vara oöppnade. Om du har öppnat en vara eller brutit plomberingen måste du begära att få skicka tillbaka dina varor. Varor ska vara väl förpackade, helst i det paket du fick dem. Om varorna skadas när du skickar tillbaka dem debiteras du för det och kunden är själv ansvarig för fraktkostnad.

Reklamationer

Om ditt paket är skadat efter transport ska du inte utlösa det utan genast anmäla det till transportören och till Shopping4Net genom att skicka ett e-mail.

Annars kan du reklamera varor som är skadade eller felaktiga genom att fylla i retursedeln som åtföljde paketet och skicka tillbaka det till Shopping4Net, som kostnadsfritt åtgärdar felet. Eventuella reklamationer ska göras snarast efter paketet har hämtats ut, helst inom 7 dagar. Om Shopping4Net inte hittar några defekter på varorna debiteras kunden 310kr. De kan skickas tillbaka till kunden igen men endast efter kundens begäran och ny fraktavgift måste då också betalas. Om du fått fel leverans skickad till dig eller om du har reklamerat en vara som har funnits defekt eller felaktig ersätter Shopping4Net dig din fraktkostnad för att returnera varorna, men bara om det sker inom högst 30 dagar. Om tillverkaren av den reklamerade produkten har eget kundsupport eller garantiservice kan Shopping4Net hänvisa till dennes support eller servicepartner. Shopping4Net är ansvarig för sina varor enligt konsumentköplagen.