Tidningskungen rabattkod – 10%

tidningskungen rabattkodTidningskungen är ett försäljningsföretag för tidskrifter som startade 2001. Tillsammans med Tidningsbutiken.se, som också drivs av Mediafy är Tidningskungen Nordens främsta återförsäljare av prenumerationer. Tidningskungen ägs av Bonnier tidskrifter. Tidningskungen erbjuder både svenska och utländska prenumerationer och de är alltid tidsbestämda, det vill säga att de avslutas när perioden du valt tar slut så du behöver inte oroa dig för fortlöpande prenumerationer. De erbjuder prenumerationer till billiga priser och du kan hitta en Tidningskungen rabattkod till ditt köp här.

Kampanjer och rabattkoder

Just nu finns det inga kampanjer

Webshop

Tidningskungen.se är enbart en onlinebutik och har inga fysiska butiker, och därför kan de erbjuda lägre priser för sina prenumerationer. De förmedlar prenumerationer mellan kunder och förlag.

Handla på hemsidan

Tidningskungen.se är designad så att du lätt kan hitta tidningen du letar efter, du kan välja mellan att shoppa på flera olika sätt. Du ser olika huvudkategorier på hemsidan, uppdelade efter intresse eller andra kategorier som “till honom” och “till henne” till exempel. Därefter väljer du mellan olika titlar, och du kan också använda sökfunktionen ifall du redan vet vad du vill ha. Du kan även se rekommendationer på liknande tidningar och på köp som andra prenumeranter gillat. På så vis kan du alltid få inspiration genom att klicka dig fram på sidan, precis som när du shoppar i butik efter tidningar fast med bekvämligheten att göra det när du vill och vart du vill. Du kan också välja att leta enligt ursprungsland, eller efter pris på prenumerationen. Eller så kan du välja att bara shoppa prenumerationer som erbjuder en premie med ditt köp, ifall du vill få något extra med din tidning. Den Tidningskungen rabattkod du hittar här på Konsumenttester ger dig rabatt på din prenumeration. Ange rabattkoden i kassan på Tidningskungen.se. Erbjudanden för prenumerationer med premier visas på hemsidan, och premier kan variera mellan allt från skönhetsprodukter till en gratis DVD eller bok. Om du klickar på huvudkategorin Alla Titlar ser du en komplett lista på de tidningar du kan prenumerera på, med en sammanfattning av väsentlig information, såsom vilket land tidningen ges ut i och hur den recenserats av andra läsare på hemsidan.

När du väljer en produkt kan du se recensioner av andra användare och du kan själv lämna en recension om du till exempel vill rekommendera något till andra. Du kan välja mellan att köpa prenumerationen till dig själv eller att ge bort den till någon annan som present. Du ser också på vilket språk tidningen är och vilket förlag som ger ut den.

Tidningskungen.se har Sveriges största urval på prenumerationer som de förmedlar direkt från förlagen till kunderna. När du valt din prenumeration lägger du den bara i varukorgen och går sen till kassan där du fyller i dina uppgifter. Glöm inte att fylla i din Tidningskungen rabattkod när du kommer till kassan för att få ett bättre pris på ditt köp. Du kan se aktuella kampanjer och du kan också välja mellan att skapa konto på hemsidan eller genom ditt nuvarande Facebook-konto, om du har ett. Vissa prenumerationer kommer med en extra present för nya prenumeranter, beroende på hur lång prenumerationen du beställer är. Du måste vara minst 18 år gammal för att kunna köpa en prenumeration på Tidningskungen.se, om du inte har målsmans godkännande.

Hemsidan visar alltid aktuella kampanjer, till exempel inför julhelgen kan kunder se vad som är mest populärt till jul och hitta julklappar att ge bort. Du kan dessutom köpa presentkort på hemsidan om du känner dig osäker på vilken tidning som passar för den du vill ge present till, och de kan då shoppa när de själva vill.

Kortbetalning

Du kan betala med ditt bank- eller kreditkort på Tidnigskungen.se för utländska prenumerationer, och kortbetalning krävs för ett flertal av de utländska titlarna de säljer. Däremot kan du inte betala med kort för prenumerationer på svenska titlar utan dessa måste betalas med faktura. Om du vill beställa titlar som måste betalas på olika sätt måste du också göra olika beställningar, du kan alltså inte betala på två olika sätt för samma beställning. Du kan betala med Mastercard, Visa, Visa Electron eller Maestro på Tidningskungen. Kortbetalningar hanteras av DIBS, ett ledande svenskt företag som erbjuder betalningslösningar på nätet. Din information krypteras och skickas genom en säker server så du kan handla med kort utan att behöva oroa dig för säkerhet.

Faktura

För svenska tidningar skickas du en faktura från förlaget som ger ut tidningen när du får ditt första nummer skickat till dig. För frågor om betalning med faktura måste du kontakt förlaget som ger ut tidningen du är intresserad av att beställa. I vissa fall kan du betala för en prenumeration på en utländsk tidning med faktura, i så fall måste den betalas innan prenumerationen börjar.

Leverans och frakt

Eftersom Tidningskungen.se bara förmedlar beställningar till kunder via förlag kan de inte garantera eller beräkna leveranstider. För frågor om leveranser ska du vända dig till förlaget som ger ut tidningen du är intresserad av. Detsamma gäller tidningar som skadats i frakt. Vanligtvis levereras din tidning till dig över 9 till 17 veckor, beroende på när den ges ut och om den skickas från utlandet eller inte. Tidningskungen är inte ansvarig för utebliven tidning ifall det orsakats av förlaget som ger ut tidningen. Tänk på att du inte behöver använda en Tidningskungen rabattkod för att få fri frakt på din prenumeration.

Ångerrätt

Du har rätt att ångra ditt köp, upp till 14 dagar efter du gjort din beställning. För att returnera din tidning (om du redan fått en skickad till dig) måste den vara oskadad. Om du ångrar ditt köp ska du ta kontakt med Tidningskungen.se så fort som möjligt och du måste själv betala kostnaden för att skicka tillbaka din tidning. Ångerrätten gäller också för digitala prenumerationer. Du kan bara ångra ditt köp om det totala värdet är mer än 400kr. Det är inte heller möjligt att ångra köp av utländska prenumerationer eftersom de utländska förlagen oftast inte erbjuder någon ångerrätt.

 Reklamation

Om din tidning är skadad ska du vända dig till förlaget som ger ut den. Däremot om du fått fel tidning skickad till dig ska du vända dig till Tidningskungens kundtjänst så fort som möjligt.